Mikrocement färger

Topciment erbjuder ett färgschema med ett urval av 38 grundläggande val. Att anpassa dina rum har aldrig varit så lätt, vi gör det möjligt. lämna det bara till oss.
Det finns inga gränser när genererar en färg, men vi måste komma ihåg att microcemento är en handgjord produkt. Således finns det variabler som kan ändra tonen i din finish, som när tätnings lack appliceras: Enligt med den valda finish (matt, satin eller glans) kommer att få mattare eller ljusare färger. Om klienten behöver det kan en ton göras så nära som möjligt till ett  färgkort , men kanske inte exakt. Vårt färgdiagram är endast en vägledning.

Ytbehandlingar

Det finns flera texturer (se typer av mikrocement ) och lacker som skiljer slutresultatet och finishen på vår mikrocement.

Eftersom mikrocementet är ett poröst material måste ett tätningsmedel appliceras för att göra det vattentätt och skydda det från smuts. 

Topciment erbjuder 3 typer av ytbehandlingar i tätningsmedel:

Matt:Det ger ett mycket naturligt utseende till beläggningen, vilket mildrar färgtonen något.

Satin :Det ger ett medium utseende mellan en matt och blank yta. Det är den mest populära och ger ett modernt utseende.

Glans:Ljusar och förbättrar färgen vilket ger en marmorliknande effekt.

Metallfärg Arcocem Oxide är vår metallfärg av högsta kvalitet för att uppnå naturliga och åldrade oxidliknande effekter , i rummets dekorativa yta. Den är gjord av fina metallpartiklar.

Tro oss, resultaten överraskar vem som helst. Njut av rum och utrymmen av en industriell aspekt med ett industriellt utseende.

Vi har 4 metallfärger:

* Arcocem Metallfärg - HIERRO (järn)
* Arcocem Metallfärg - COBRE (koppar)
* Arcocem Metallfärg - LATÓN (mässing)
* Arcocem Metallfärg - BRONCE (brons)

Metalliska glasyrer

Inom Arcomen Metal- produkterna finns det alternativa ytor, som metallglasyrer eller patina.

Dessa är pigment med en metallisk effekt, som inte behöver oxideras som med metallfärger. De är extra för dekoration av ytor och uppnår en homogen effekt av metallreflektioner.

Vi har olika glasyrfärger:

* Metallisk GOLD
* Metallisk KOPPAR
* Metallisk RÖD KOPPAR
* Metallisk ALUMINIUM
* Metallisk VIT SILVER

Metallic Glazes

Och om du fortfarande vill ge en ännu mer exklusiv aspekt till ditt rum, har vi GLITTER- sortimentet. Det är en variation av de tidigare glasyren med en glittrande eller glitter-typ effekt. Det finns tre finish:

* Metallisk Glitter GULD

* Metallisk Glitter SILVER

* Metallisk Glitter BRONZE

 

Vanliga frågor

Nej, våra pigment beter sig på ett stabilt sätt utan att drabbas av förändringar över tiden, i närvaro av solen och vädret. + information De pigment  som vi använder för att göra våra färger är av mineraliskt ursprung . Det kan särskiljas inom pigmentet av mineraliskt ursprung och av organiskt ursprung .  Mineralpigment bete sig bäst när de står mot alkaliniteten av cement. Organiska pigment (molekyler innehållande kol ), är mindre stabila mot väder off och öppning till andra föreningar utan pigmentegenskaper eller migrera till ytan , så några inledande tonen så småningom försvinner nästan helt efter en viss tid. Oorganiska pigment upprätthåller generellt stabilitet i puts och betong.
Tillämpningen av mikrocement är ett hantverk, faktorer som lastning av material eller rullningen som används vid försegling ken medföra små skillnader i ljusstyrka mellan provet och arbetet. Katalogerna är förseglade med en rulle. Men om tätningen görs med en färggun kan lite mer glans uppnås.
Ja, du kan kombinera olika färger av mikrocement, även på samma yta, nyckeln är att avgränsa ytan som du vill applicera för att få ytterligare en annan färg.