Mikrocement för golv

Vår rekommendation: MICRODECK

 • Varför?
  Microdeck är den mest lämpliga mikrocementen för inredningsgolv, eftersom den tål stark trafik, mycket tack vare hård finish och stor motståndskraft mot användning,
  slag, repor etc. Det gör det möjligt att skapa klara utrymmen utan fogar, som är lätta att rengöra och upprätthålla.
 • Andra användningsområden?
  Microdeck är så mångsidig att den även kan appliceras på trappor, väggar, duschbrickor, tvättställ, bänkskivor, fasader och terrasser.
 • Hur ser slutresultatet ut?
  Microdeck ger rum ett mycket naturligt och elegant utseende. Dess textur är av mediumkorn, varför vattenmärkningseffekterna i måttet minskas. 
  Det är lätt att kombinera med andra material ... Vi rekommenderar parkettgolv eller hydrauliska plattor av trä. Du kommer att se hur moderna och personliga ditt rum blir! Estetiskt ser det ut som polerat cement , men det är inte detsamma.

Med microcemento får du fler fördelar :

 • Snabbare och lättare att tillämpa.
 • Du behöver inte maskiner eller tunga verktyg i din installation.
 • Mindre arbete. Mindre kostnad Mindre tid
 • Lättare, så det finns inga strukturella belastningar.
 • Använd i alla rum, inte bara bottenvåningar.
 • Det behöver inte leder och inga sprickor.

Mikrocement för väggar

Vår rekommendation: MICROFINO

 • Varför?
  Microfino är den mikrocement som rekommenderas mest för väggar . 
  Den är endast avsedd för vertikala ytor. 
  Vi rekommenderar inte andra användningar, eftersom den har mindre motstånd och inte lika hård som de andra mikrocementen.
 • Hur ser slutresultatet ut?
  Dess finish är väldigt fin, silkeslen och mjuk att röra tack vare sin fina kornstruktur. 
  Det genererar en mycket karakteristisk och önskade effekten l på materialet.

Estetiskt ser det ut som limeformat , men det är inte detsamma.

Med microcemento får du andra fördelar :

 • En mer naturlig finish.
 • Snabbare körning.
 • Större motstånd eftersom det är cementbas.
 • En annan rekommendation: MICRODECK

Varför?

Microdeck kan också appliceras på väggar på gurnd av sin stora mångsidighet.

Hur ser slutresultatet ut?

Om du vill ha en annan finish till Microfino; mer homogen och nästan utan textur, men lika jämn och silkeslen som den här, med Microdeck kan du få det.

Mikrocement för utomhus EXTERIÖRER

Vår rekommendation: MICROSTONE

Varför?

 • Microstone är den mikrocewment som är mest rekommenderad för utomhusbruk, på grund av dess egenskaper och höga reesistansnivåer. Det brukar tillämpas på terrasser, verandor och fasader.

Hur ser slutresultatet ut?

 • Dess konsistens liknar utseendet av sten, för sin grova kornkomposition. Beroende på färgpigmentet vi väljer kan fascinerande resultat kvarstå. 
  Om vi ​​till exempel väljer skifferfärgen kommer vi att uppnå en aspekt av vulkanisk sten som inte kommer att lämna någon likgiltig.

Rustik utseende

Vår rekommendation: MICROBASE

Varför?

 • Mikrobas eller preparatmikrocement , även kallad rustik mikrocement , är den mest rekommenderade för att erhålla denna effekt i resultatet för dess karakteristiska struktur.

Andra användningsområden?

 • Microbase har två användningar eller applikationer; som bas och som mål . Huvudsakligen används den som en bas för att förbereda ytan för att förbereda ytan som ska bearbetas.

Den täcker nätet och ger hårdhet till beläggningen, för att sedan applicera andra mikrosatser av ytbehandling som Microfino, Microdeck eller Microstone . 
Det fungerar inte som en självnivellering eller fylmedel och bör inte används för dessa ändamål.

Hur ser slutresultatet ut?

 • Om vi ​​applicerar Microbase som mål kommer rummet att uppnå ett rustikt utseende med oregelbunden och hantverk struktur.
  Du kan skapa överraskande och trivsamma miljöer genom att leka med strukturen, både på golv och väggar .

Mikrocement för simbassänger

Vår rekommendation: AQUACIMENT

Varför?

 • Aquaciment är den mikrocement som rekommenderas för beläggning av ytor i permanent kontakt med vatten , såsom simbassänger, dammar eller fontäner; 
  både nybyggnation och pågående renovering. Det gör det möjligt att få helt kontinuerliga plan utan skrar. I kontakt med vattnet fortsätter det att härdas.

Även om det inte behöver någon lackfärg för att garantera dess motståndskraft. Vi rekommenderar din applikation för att underlätta rengöring och efterföljande underhåll.

Den kommer i tvåkorniga texturer:

 • Aquaciment XL. Applicering både bas och färdig. Vi får grova och glidiga texturer tack vare det grova kornet. Perfekt för poolens yttre kanter.
 • Aquaciment M. Används endast vid efterbehandling. Medium kornstruktur. Perfekt för insidan av pooler, smidig finish och behaglig att ta på.

Hur ser slutresultatet ut?

Aquaciment stöder vilken färg som helst, det finns inga gränser. Bäst av allt kan du göra avgränsningar eller teckningar i olika färger. även inlägg med olika material som mosaik, sköldar, emblem, etc ... En hel personlig pool!

Vanliga frågor

Mikrocement kan appliceras på både väggar och köksgolv, som ett alternativ till kakel, dessutom är det ett material som är ett alternativ utan skarvar och är mycket lättare att rengöra, men på grund av dess rika kompositions hartser är inte lämplig för kontakt Direkt med värmekällor som pannor och krukor precis utanför elden, så det är inte rekommenderat att använda i bänkskivor om inte kunden förstår och antar denna risk.
Appliceringen av fibernät rekommenderas alltid. Speciellt på golv samt lederna mellan gipsskivorna. Det används för att förstärka microcementbasen och förhindra sprickor på grund av spänningarna som kan ske i materialet under basen så kallas stödet.
Mycket beror på klimatförhållandena. relativ luftfuktighet; rumstemperatur; om det tar emot direkt solljus oavsett om det är ett öppet utrymme eller en sluten och fuktig, såsom ett badrum, etc.  Det rekommenderas dock att så mycket tid som möjligt, så att vita fläckar inte bildas på grund av att det första tätningsskiktet fortfarande är våt.