Vad är mikrocement?

Microcement är en dekorativ beläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment.
Det är ett idealiskt material både för yttre och inre ytor. Gäller i golv, väggar och tak ... Och det bästa är att du inte behöver skarvar! Därfor är det mycket enkelt att rengöra och underhålla.
Topciment erbjuder dig ett brett utbud av möjligheter och finish, där du sätter gränsen. 
Mikrocement ger ditt rum ett unikt utseende med personlig karaktär. Tack vare de olika texturer (grov, medium eller fin), de många olika färger ,
olika finish lack (matt glasyr med metalliska effekter ). 
Dess handgjorda applikation gör resultatet av verje jobb eller projekt ännu mer unikt och speciellt... ej koperingsbar och ej homogent, eftersom inga två ytor kommer att vara desamma.

Imaginativ och innovativ ... Alla kombinationer är möjliga med Topciment! Skapa stilen du vill ha: modern, klassisk eller rustik. Valet är ditt, och nöjet att ge råd och hjälp till dig är vår.

Glöm komplicerade reformerna. Spara tid och pengar På grund av sin höga vidhäftning kan Topciment-mikrocements appliceras på alla typer av ytor, även på plattor. 
Med en tjocklek på endast 3 millimeter uppnås en snabb renovering.
Vi bryr oss om slutresultatet. Det är anledningen till att vi ville uppnå en optimal, mångsidig och kvalitetsprodukt som håller och underhåller väl och anpassar sig till krav. 
Vi har nått balanspunkten mellan hårdhet och flexibilitet.
Och det här betyder det? Att vår produkt kan täcka vilken yta som helst, oavsett hur stor det är, att uppnå en yta utan skarvar eller sprickor. 
På så sätt undviker vi smutsområden, vilket underlättar rengöring och desinfektion , vilket hjälper till att få platser fritt från bakterier.
Och det ger oss också ett högt motstånd både inom de områden som är mest utsatta för trafik och användningen av rengöringsmedel, så den mest utbredda efterfrågan är tillämpningen i badrum och kök.